Windows 10: Activați sau dezactivați comutarea rapidă a utilizatorilor

Funcția de comutare rapidă a utilizatorilor în Microsoft Windows 10 permite utilizatorilor să se conecteze la un PC, menținând alți utilizatori conectați și executând aplicațiile acestora. Acest lucru permite mai multor utilizatori să utilizeze computerul fără a întrerupe ceea ce lucrează alți utilizatori.

Puteți activa sau dezactiva comutarea rapidă a utilizatorilor utilizând acești pași.

Opțiunea 1 - Politica de grup

  1. Țineți tasta Windows și apăsați " R " pentru a afișa caseta de dialog Executare.
  2. Tastați " gpedit.msc " apoi apăsați " Enter ".
  3. Se afișează Editorul politicii locale de grup. Extindeți următoarele:
    • Politica computerului local
    • Configurarea calculatorului
    • Șabloane de administrare
    • Sistem
    • Logon
  4. Deschideți " Ascundeți punctele de intrare pentru comutarea rapidă a utilizatorilor ".
  5. Selectați " Activat " pentru a dezactiva oprirea rapidă a utilizatorului. Setați-l la " Dezactivare " pentru ao activa.

Opțiunea 2 - Registrul

  1. Țineți tasta Windows și apăsați " R " pentru a afișa caseta de dialog Executare.
  2. Introduceți " regedit " apoi apăsați " Enter ".
  3. Extindeți următoarele:
    • HKEY_LOCAL_MACHINE
    • SOFTWARE
    • Microsoft
    • ferestre
    • Versiune curentă
    • Politici
    • Sistem
  4. Căutați o valoare numită " HideFastUserSwitching ". Dacă nu există, faceți clic dreapta pe dosarul " System ", selectați " New DWORD value 32-bit ", apoi introduceți numele " HideFastUserSwitching ". Apăsați " Enter " pentru a crea valoarea.
  5. Faceți dublu clic pe " HideFastUserSwitching ". Modificați " Valoarea datelor " la " 1 " pentru a dezactiva comutarea rapidă a utilizatorului, setați-l la " 0 " pentru al activa.