WhatsApp: Eliberați un mesaj

WhatsApp a adăugat în cele din urmă o caracteristică pentru care utilizatorii au țipat. Este o ușurare uriașă, știind că în cele din urmă nu puteți trimite mesajul WhatsApp pe care l-ați trimis în mod accidental persoanei greșite. Acum croitorul tău nu trebuie să vadă acel mesaj romantic pe care ai intenționat să-l trimiți la data Tinder.

Este minunat ușor să nu răspundeți la mesajul WhatsApp, dar există câteva sfaturi pe care să le aveți în vedere. Există o limită de timp pentru a șterge aceste mesaje, dar vestea bună este că este mai mult decât suficient timp dacă acționați repede.

Cum se șterge un mesaj trimis cu mesajul WhatsApp

Pentru a șterge un anumit mesaj WhatsApp, deschideți chatul care are mesajul pe care doriți să îl dezrobiți. Apăsați lung pe el și va apărea o fereastră cu trei opțiuni. Va exista o opțiune pentru anulare, Ștergeți pentru mine și Ștergeți pentru toată lumea.

Dacă alegeți să ștergeți pentru mine, mesajul va dispărea numai de pe dispozitiv, dar nu de pe telefonul celeilalte persoane.

Pentru a șterge mesajul de pe telefon și de pe telefonul altei persoane, trebuie să alegeți opțiunea Ștergere pentru toată lumea. Dacă doriți ca suportul să fie eliminat de pe dispozitiv, asigurați-vă că este bifată caseta de sub ♦ Șterge mesaj? ¨.

Dezavantajul pentru toate acestea este că un mesaj care spune "ați șters acest lucru" este lăsat în spațiul unde mesajul a fost odată. Deci, cealaltă persoană va ști că ai trimis ceva. Ar fi fost mai bine dacă nu ar fi rămas nici o urmă a mesajului dvs., astfel evitați să explicați de ce ați șters mesajul.

Aceleași reguli se aplică și atașamentelor. Doar apăsați lung și alegeți Ștergeți pentru toată lumea. Există câteva sfaturi pe care trebuie să le țineți minte pentru a profita din plin de noua funcție. Puteți șterge simultan mai multe mesaje și atașamente. Nu există nicio limită în ceea ce privește câte puteți șterge la un moment dat.

Sfaturi pentru a păstra în minte

Când trimiteți un mesaj, aveți doar maximum șapte minute înainte să nu îl puteți dezinstala. Pentru ca funcția să funcționeze, tu și ceilalți utilizatori trebuie să utilizați cea mai recentă versiune a WhatsApp.

Puteți verifica dacă o actualizare pentru WhatsApp este în așteptare deschizând Google Play și atingând pictograma hamburger în partea stângă sus. Atingeți Aplicațiile și jocurile mele și dacă sunt în așteptare actualizări, veți putea să le vedeți în fila Actualizări.

Sfaturile se aplică dacă utilizați un telefon Android, un iPhone sau un telefon Windows. Funcția nu va funcționa dacă numai unul dintre dvs. are cea mai recentă versiune WhatsApp. De asemenea, rețineți că, după ce ați încercat să ștergeți mesajul, nu există nicio modalitate de a spune dacă ștergerea a fost nereușită.

WhatsApp îi avertizează, de asemenea, pe utilizatorii săi că destinatarul este în continuare în stare să vadă mesajul înainte de a avea șansa să îl ștergeți. Acest lucru se aplică dacă mesajul sau atașamentul au fost trimise într-un mesaj privat sau într-un mesaj de grup.

Concluzie

Toată lumea face greșeli și, din nefericire, WhatsApp este aplicația pe care mulți dintre noi am făcut-o. Din fericire, cu această funcție nouă, veți putea să ștergeți aceste mesaje înainte ca cealaltă persoană să le poată citi. Considerați că funcția de salvare nu este un salvator de viață? Lăsați un comentariu și împărtășiți-vă gândurile.