iPhone / iPad: modul de ștergere a contactelor

Ștergeți un contact din Apple iPhone, iPad sau iPod touch cu acești pași.

  1. Din ecranul inițial, deschideți aplicația " Persoane de contact ".
  2. Alegeți persoana de contact pe care doriți să o scăpați.
  3. Atingeți " Editare ".
  4. Derulați până la capăt și atingeți " Ștergeți contactul ".

FAQ

De ce nu văd opțiunea "Ștergeți o persoană de contact"?

Dacă nu există opțiunea pentru "Ștergeți persoana de contact", aceasta înseamnă, de obicei, că este un contact legat și este sincronizat dintr-o aplicație cum ar fi Facebook sau Twitter. Va trebui să ștergeți persoana de contact din aplicație sau să dezactivați sincronizarea din acea aplicație utilizând acești pași:

  1. Accesați " Setări "> " Facebook " (sau orice aplicație are contactul) .
  2. În secțiunea " Permiteți acestor aplicații să utilizeze contul dvs. ", transformați " Contacte " în " Dezactivat ".

Cum șterg mai multe persoane de contact de pe dispozitiv?

Abilitatea de a șterge mai multe persoane de contact nu este disponibilă în prezent în sistemul Apple iOS.