Fix "Acest iPhone este deja activat. Puteți deconecta acum acest iPhone. "

Unii utilizatori Apple iPhone sau iPad pot întâmpina o problemă atunci când încearcă să le conecteze dispozitivul la computer și să o sincronizeze cu iTunes unde apare în mod repetat un mesaj care spune:

" Acest iPhone este deja activat. Puteți deconecta acest iPhone acum.

Pentru a trece peste acest mesaj și pentru a permite sincronizarea dispozitivului dvs., urmați acești pași.

MacOS

  1. Închide iTunes.
  2. Din Finder, selectați " Go "> " Utilities "> " Terminal ".
  3. Introduceți următoarele, apoi apăsați " Enter ":
    • defaults delete com.apple.iTunes StoreActivationMode

ferestre

  1. Închide iTunes.
  2. Țineți tasta Windows, apoi apăsați " R " pentru a afișa caseta de dialog " Run ".
  3. Efectuați unul dintre următorii pași:
    • Pentru versiunile pe 32 de biți de Windows, tastați următoarele, apoi apăsați " Enter ":

      C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0

    • Pentru versiunile pe 64 de biți de Windows, tastați următoarele, apoi apăsați " Enter ":

      C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0