Android: Cum să ștergeți toate contactele

Dacă doriți să ștergeți toate persoanele de contact de pe dispozitivul dvs. Android, există o cale mai rapidă decât să le ștergeți unul câte unul. Utilizați una dintre aceste metode.

Metoda 1 - Ștergeți datele de pe dispozitiv

  1. Dezactivați sincronizarea accesând " Setări "> " Conturi "> " Google ". Selectați contul dvs. Google și debifați " Sincronizați persoanele de contact ". Dacă sincronizați contactele cu alte aplicații, cum ar fi Facebook sau Twitter, asigurați-vă că dezactivați sincronizarea pentru acele aplicații.
  2. Accesați " Setări "> " Aplicații "> " Gestionați aplicațiile "> " Toate "> " Contactele "> " Stocare " și selectați " Ștergeți datele ".

    Notă: De asemenea, veți șterge alte date, cum ar fi apelurile dvs. recente și Favorite.

Metoda 2 - Ștergeți toate contactele din contul pe care îl sincronizați cu

Dacă nu vă deranjează să pierdeți contactele din cont, precum și pe telefon, ștergeți toate contactele din contul pe care sincronizați cu sistemul dvs. Android cu ajutorul computerului. De exemplu, dacă vă sincronizați dispozitivul Android cu Google Persoane de contact, conectați-vă la Gmail și urmați acești pași:

  1. Din browser, accesați //contacts.google.com.
  2. Bifați caseta de lângă orice persoană de contact, apoi selectați caseta " Selectați toate " din partea de sus a ecranului.
  3. Selectați

    > " Ștergeți ".

Data viitoare când Android se sincronizează automat cu Google, acestea vor fi complet eliminate.